"دماغ دیجیتال" بیماری ها را پیش از ابتلا تشخیص میدهد
شنبه 6 دی 1393 ساعت 23:18 | بازدید : 959 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

چیپ کوچک درون تصویر قادر است با استشمام هر چیزی در مقابل بینی شما بیماری‌های میکروبی و ویروسی را پیش از ابتلای شما به آن بیماری تشخیص دهد. در بررسی مختصر این چیپ همراه ما باشید.

به گزارش آژانس خبری cnn، تحقیقات مربوط به این پروژه توسط دکتر اندرو نول در دانشگاه UCLA انجام شده است و مراحل اولیه این پروژه از زمانی آغاز شد که محققین به اصول اولیه مبارزه با بیماری‌ها در گربه‌ها و سگ‌ها پی بردند. این حیوانات به صورت هوشمندی قادرند تنها با بو کردند هوای محیط اطراف خود بسیاری از فاکتورها و محرک‌های طبیعی را تشخیص دهند و یا حتی خود را از بسیاری از بیماری‌ها مصون نگه دارند. 

و سانسور تازه ساخته شده که به دماغ الکترونیکی مشهور است می‌تواند ملکول‌های هوا را تک‌تک مورد بررسی و آنالیز شیمیایی قرار دهد و سپس در صورت مشاهده موارد مشکوک دارنده را خطر ابتلا به بیماری حتی پیش از استشمام هوا توسط خود شخص خبردار کند. آنچه در اینجا اهمیت بسیار میابد مکان قرارگیری این چیپ الکترونیکی می‌باشد. طراحان این چیپ کوچک برنامه دارند آن را در قالب تلفن‌های همراه صاحبان این کیت به آن‌ها ارائه کنند. البته گویا در صورتی که این چیپ کوچک در مقابل خود بینی فرد دارنده قرار گیرد کاربرد بیشتری خواهد داشت که البته انجام چنین کاری تا حدودی نشدنی و لذا تلفن های همراه نگهدارنده های بهتری هستند. 

و البته از آنجایی که دارندگان در اغلب اوقات تلفن همراه خود را در نزدیکی بدن خود نگه می‌دارند می‌توان به نتیجه دریافت‌شده توسط تلفن‌های همراه کاملاً اعتماد کرد. استفاده از این چیپ الکترونیکی در تلفن‌های همراه همچنین امکان آنالیز اطلاعات دریافتی توسط این کیت را در محیط اپلیکیشن های مخصوص آنالیز سلامتی مانند Health App در آیفون و با استفاده از ساختار های نرم افزاری با بهره گیری از رابط های کاربری کاربر پسند فراهم میکند.


موضوعات مرتبط: اطلاعات عمومی , اخبار , پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


سریعترین روش برای درمان آفت دهان
جمعه 5 دی 1393 ساعت 22:26 | بازدید : 1203 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 سریعترین روش برای درمان آفت دهان

زخم های آفتی می توانند بسیار دردناک بوده و با فعالیت های روزمره بیمار تداخل ایجاد نمایند. اصطلاحات متداولی که برای این زخم ها به کار می رود شامل «زخم های کوچک راجعه (برگشت پذیر) آفتی» و «استوماتیت آفتی راجعه» می باشند.

علت ایجاد آفت چیست؟

مکانیسم دقیق ایجاد آفت هنوز به درستی روشن نیست، ولی به نظر می رسد واکنش های ایمنی بدن بیمار در ایجاد آن دخیل باشد. زخم های آفتی وقتی ایجاد می شوند که به دلایل نامشخص سیستم ایمنی بیمار وجود یک مولکول ناشناخته را اعلام می دارد. حضور این مولکول ها باعث حمله لنفوسیت ها خواهد شد (همانند حمله همین سلول ها به بافت پیوند شده به بیمار) و نتیجه این فرآیند پیدایش زخم های آفتی خواهد بود.

درمان آفت دهان

هرچند درمان قطعی برای آفت وجود ندارد، ولی روش هایی هست که در کاهش مدت زمان حضور زخم و نیز کاهش درد و ناراحتی و تسریع بهبودی بیمار مؤثر است. این روش ها شامل بکارگیری نکات تغذیه ای و غیرتغذیه ای می باشند.

 

... 

 


موضوعات مرتبط: آموزش , پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


صفحه قبل 1 ... 77 78 79 80 81 ... 82 صفحه بعد

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1351
بازدید دیروز : 58
بازدید هفته : 1426
بازدید ماه : 3656
بازدید کل : 498433
تعداد مطالب : 936
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

مرکز چاپ پوستر 3بعدی 09357724318

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 936
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 16

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1351
:: باردید دیروز : 58
:: بازدید هفته : 1426
:: بازدید ماه : 3656
:: بازدید سال : 186941
:: بازدید کلی : 498433