دیوید بکام، بازیگر بعدی نقش جیمز باند قرارداد دنیل کریگ، بازیگر قبلی نقش جیمز باند رو به اتمام است و رسانههای انگلیس مدعی شدند که بکام در حال مذاکره برای ایفای نقش در فیلم جیمز باند خواهد بود. درخواست مکرر هواداران از او باعث شده تا او به چنین فکری بیفتد. بکام که اخیرا وارد 40 سالگی شده، پیشتر نیز در فیلمهایی ایفای نقش کرده بود و سابقه بازیگری، هر چند کوتاه را در کارنامه اش دارد.
یک فرد آذربایجانی، خانه ای ساخت که بینندگان را به حیرت می آورد
احمد خانبابایف آذربایجانی، ۶۰ هزار شیشه را جمع اوری کرده و یک خانه ساخت.
وی که در شهر خودات کشور آذربایجان زندگی میکند، هم به منظور کمک به بهداشت محیط زیست و هم برای اشاره به این موضوع، تصمیم گرفت تا خانه ای با شیشه های به دور ریخته شده بسازد.
وی پس از ۴ سال تلاش، ساخت این خانه را به پایان رساند.
احمد خانبابایف یک حامی محیط زیست میباشد. وی ۶۰ هزار شیشه ای که در ساخت خانه اش استفاده کرده است را از جنگل جمع آوری کرده است. بدین ترتیب هم خانه ای برای خود ساخته است و هم جنگل را از زباله ها، تمیز کرده است.
احمد خانبابایف این خانه را به شکل روزانه اجاره خواهد داد.
«ماهی سیاه کوچولو» در صدر فهرست ۱۰ کتاب برگزیده ادبیات کودک روزنامه گاردین
ماهی سیاه کوچولو نوشته صمد بهرنگی با تصویرگری فرشید مثقالی پر افتخارترین و مشهورترین کتاب کودک در ایران که بارها به زبانهای مختلف ترجمه شده است، به تازگی در لندن همراه با چند کتاب کودک ایرانی دیگر توسط انتشارات تاینی آول (Tiny Owl) منتشر و با استقبال محافل ادبیات کودک و نوجوان بریتانیا روبهرو شده است. به گزارش اویان نیوز به نقل از رادیوفردا، روزنامه گاردین ۱۰ کتاب برگزیده ادبیات کودک را به انتخاب یکی از منتقدانش منتشر کرده است که در صدر این فهرست، ماهی سیاه کوچولو نوشته صمد بهرنگی در کنار کتابهای مشهوری از نویسندگان برجسته کودک و نوجوان جهان قرار دارد.
اثر ارزشمند صمد بهرنگی موفق به دریافت معتبرترین جایزه کتاب کودک و نوجوان جهان یعنی جایزه هانس کریستین آندرسن شد که هنوز برای هنرمندان و نویسندگان کودک و نوجوان ایران تکرار نشده است. در روزهای آخر سال نیز لیلی گلستان کتابی بر اساس داستان ماهی سیاه در تهران منتشر کرد. انتشارات تاینی آول که از دو سال پیش برای ترجمه و انتشار کتابهایی از زبانهای غیرانگلیسی در لندن پایه گذاری شده است، در نخستین فعالیت خود ماهی سیاهی کوچولو را در کنار سه کتاب دیگر از نویسندگان و تصویرگران ایرانی منتشر کرده و به زودی چهار کتاب دیگر را منتشر خواهد کرد. ماهی سیاه کوچولو مدتی پس از انتشار به خاطر تصویرهایش مورد توجه جشنوارههای جهانی قرار گرفت و معتبرترین جوایز را از براتیسلاوا و بولونیا برای تصویرگرش جذب کرد. در میان کتابهای منتشر شده این انتشارات دو کتاب «موش باهوش» و «پرندهای برای خودش» از آناهیتا تیموریان قرار دارد. این ناشر علاوه بر این کتابهایی از احمدرضا احمدی (شاعر برجسته و نویسنده کتابهای کودکان)، پرویز کلانتری (نقاش و تصویرگر برجسته ایرانی) و مرجان وفاییان (تصویرگر جوان اما برجسته ایرانی) را نیز زیر چاپ دارد و تا دو ماه آینده آنها را منتشر خواهد کرد.
یک هنرمند نقاش مقیم انگلیس به نام ماریا آریستیدو، از آبرنگ ویژهای برای نقاشیهایش استفاده میکند. آبرنگ او، چیزی نیست جز قهوه.
اگر به کارگاه نقاشی او بروید در نگاه اول ممکن است تصور کنید که فنجان قهوهای در کنارش گذاشته تا ضمن نقاشی، آن را بنوشد و تمدد اعصاب کند. اما اگر بیشتر دقت کنید، میبینید که کنار دست او محفظهای با قسمتهای جدا از هم جاوی طیفهای مختلف رنگ قهوهای قرار دارد.
رنگ ویژه قهوه، با ظهر گرماش، نقاشیهای او را در عین حال دارای بافت ویژه قدیمیای میکند.
او تا به حال اثارش را وارد چند جشنواره هنری و نمایشگاه کرده است.
کشف نقاشی «ونگوک» در ترکیه:
یک نقاشی رنگ روغنی منسوب به «ونسان ونگوک» هنرمند بزرگ هلندی در ترکیه پیدا شد.
پلیس ترکیه یک تابلوی نقاشی با امضای ونسان ونگوک را شناسایی و ضبط کرده است. هنوز هیچ فردی به اتهام سرقت، در این پرونده دستگیر نشده است.
این نقاشی هنگام بارزسی یک ماشین در استان توکات کشف شد و اکنون برای بررسی بیشتر به دانشگاه این شهر سپرده شده است. دلیل شک کردن نیروهای پلیس، دیدن این نوشتهها پشت تابلو بود: «ونسان ونگوک، لاهه 1882» و «موزه ملی دریانوردی هلند، مرد یتیم، ایستاده».
براساس نتایج بررسیهای اولیه، گمان میرود این نقاشی 44 در 46 سانتیمتری یکی از کارهای مجموعه «مرد یتیم» استاد امپرسیونیسم هلند یا کپی از سبک او باشد.
به گزارش حریت دیلینیوز، پشت این تابلوی نقاشی، تمبر موزه «متروپولیتن» نیویورک دیده شده است. نیروهای پلیس ترکیه با اطلاع دادن به موزه «ونگوک» در هلند و موزه «متروپولیتن» این پرونده را پیگیری میکند.
ونگوگ (1890- 1835) نقاش نامدار هلندی بود که در زندگیاش، در گمنامی کامل به سر میبرد، اما اکنون بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین نقاشان پستامپرسیونیسم شناخته میشود.
او در اواخر عمر بهشدت از بیماری روانی و فشار روحی رنج میبرد و همین موضوع به خودکشیاش منجر شد. ونگوک دو روز پس از اینکه در یک مزرعهی گندم به