علت اصلی نبستن ژله چیست ؟ + ترفند حرفه ای ها
شنبه 16 مرداد 1400 ساعت 14:43 | بازدید : 364 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

نکاتی طلائی در درست کردن ژله به بهترین نحو ممکن

ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهر متفاوت هستند.

نبستن ژله

برای اینکه بتوانید ژله ای زیباتر، خوش طعم تر و حرفه ای تر درست کنید باید قلق های خاص و فوت و فن های درست کردن ژله را بیاموزید. در این بخش از نمناک به نکات مهم تهیه ژله در خانه اشاره می کنیم.

سفت شدن ژله

طرز تهیه ژله ساده

یک بسته ژله با هر طعمی که می پسندید را انتخاب کنید و یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درون قالب خود بریزید.

آماده سازی قالب

یک قالب که طرح زیادی دارد انتخاب کنید بهتر است قالب شما پلاستیکی و یا سیلیکونی باشد. اما شما می توانید از همه جنس قالب اعم از پیرکس،شیشه ای،پلاستیکی،فلزی،سیلیکونی،تفلون و ... می توانید استفاده کنید.

برای اینکه ژله راحت تر از ظرف جدا شود:

قالب را روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید.

برگرداندن ژله

برگرداندن دسر و ژله:

استفاده از آب داغ

هنگامی که دسر کاملا بست، قالب دسر را پانزده تا بیست ثانیه داخل یک ظرف محتوی آب داغ می گذاریم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.اگر ژله کمتر ازاین زمان در آب داغ قرار بگیرد ژله کامل جدا نمی شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زیاد باشد ژله آب خواهد شد.

استفاده ازحوله گرم و سشوار

شما می تونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید ، حوله ای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود.چنانچه در آشپزخانه نمناک پیش از این هم کامل توضیح دادیم شما می تونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید و همه جای قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود.

جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:

روش استفاده از آب گرم اگر قالب ژله تان پیرکس باشد مناسب نیست زیرا در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس می شکند.هنگام درست کردن ژله در ظرف پیرکس مقداری آب به دیواره های ظرف قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید بپاشید.زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال باشد و سپس قالب را با تکان تکان دادن جدا کنید.

ژله مجلسی

طریقه شفاف شدن ژله

برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روی بخار آب می گذاریم تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود.

روش زود بستن ژله

برای درست کردن فوری ژله زمانی که ژله را بن ماری کردید، از سه چهارم لیوان یخ به جای یک لیوان آب سرد استفاده کنید. یخ ها رو داخل ژله داغ ریخته و هم بزنید تا حل شوداما ژله را با یخ داخل یخچال نگذارید. پس از آب شدن یخ ها، ژله رو درون طبقات بالاتر یخچال که خنک تر هست بگذارید تا ژله شما سفت و خوشمزه شده و در نیم ساعت حاضر شود.

ژله خوشمزه

سوال:علت نبستن ژله و نگرفتن آن چیست ؟

تمامی نکاتی که در این بخش از آشپزخانه نمناک به آن اشاره کردیم فوت و فون اصلی درست کردن یک ژله حرفه ای و کاملا فرم دار بود که هر یک را اشتباه انجام دهید و کم دقتی کنید می تواند موجب نبستن و نگرفتن ژله شود.

در واقع یکی از شما می تواند با اشتباه در ترکیب و میزان مواد اولیه و دیگری در لحاظ کردن حرارت مایع به مشکل نگرفتن و نبستن ژله برخورد کند پس نمیتوان گفت همیشه تنها یک دلیل و علت نبستن ژله وجود دارد بله با توجه به روند انجام آن علل متفاوت است.

 

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


20 ترفند مهم شیرینی پزی های پرطرفدار که باید بدانید
شنبه 16 مرداد 1400 ساعت 14:38 | بازدید : 267 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 برای اینکه بتوانید شیرینی های مختلف مانند شیرینی های عید را تهیه کنید باید “نکات شیرینی پزی” را به خوبی آموزش ببینید.

20 ترفند و نکات شیرینی پزی خانگی مخصوص عید:

بیشترین مصرف شیرینی در ایران در عید نوروز می باشد که ایرانیان از قدیم با شیرینی های مختلفی مانند شیرینی نخودچی، شیرینی گردویی ، شیرینی کشمشی و ... از مهمانان پذیرایی می کردند.برای اینکه بتوانید این شیرینی های خوشمزه را به خوبی در منزل به صورت سالم و بهداشتی تهیه کنید باید تمام نکات شیرینی پزی عید را به خوبی بدانید پس با نمناک همراه باشید.

نکات شیرینی پزی

ترفند های شیرینی پزی

ترفند های پخت شیرینی خانگی :

  1. فر را قبل از استفاده حتما روشن کنید(معمولا 30دقیقه )
  2. قالبی که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید قبل از استفاده چرب کنید.
  3. اگر به دنبال پف زیاد برای شیرینی و کیک هستید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی بزنید .
  4. مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
  5. در اندازه گیری مقدار اولیه مواد سختگیری زیادی داشته باشید چون نباید اندازه مواد اولیه کم و زیاد شود.
  6. شیرینی هایی که بافت نرمی دارد درون ظرفی که درب آن پوشیده است و هوا داخل آن نمی رود بگذارید تا خشک نشود.
  7. شیرینی ها خشک را درون ظرفی که هوا در آن نفوذ می کند قرار دهید برعکس شیرینی های نرم.
  8. وقتی شیرینی های خشک را از فر خارج کردید اجازه دهید سرد شود و سپس آن را از قالب مخصوص خود خارج کنید.
  9. از مواد اولیه سالم و تازه استفاده کنید(مخصوصا بکینگ پودر و جوش شیرین)
  10. توجه داشته باشد که مواد را نباید زیاد مخلوط کنید چون باعث چسبندگی زیاد مواد اولیه می شود.
  11. باید دمای فر خود را بدست بیاورید به این کار به اصطلاح کالیبره کردن فر می گویند چون ممکن است شما دمای فر را 180 درجه گذاشته باشید ولی دمای واقعی فر 170 یا 190 درجه باشد و این باعث می شود شیرینی شما خراب شود.
  12. برای اینکه انتهای شیرینی ها نسوزد از قالب های رنگ روشن استفاده کنید چون قالب های رنگ تیره حرارت بیشتری به نسبت بقیه قالب ها جذب می کند.
  13. به هیچ عنوان قبل از پف کردن شیرینی و کیک درب فر را باز نکنید این کار باعث خراب شدن شیرینی می شود.
  14. اگر میزان شیرینی که می خواهید تهیه کنید زیاد است از فر با دمای متوسط استفاده کنید و مدت پخت را بالا ببرید ولی اگر می خواهید شیرینی های ریزی مانند شیرینی نخودچی بپزید می توانید دمای فر را زیاد کنید.
  15. اگر قسمت رویه شیرینی بپزد و داخل آن خمیر بماند این به دلیل دمای زیاد فر است و شما می توانید با فویل پیچ کردن شیرینی ها آن را دوباره درون فر قرار دهید.
  16. زمانی که شیرینی خشک  مخصوص عید را می پزید کره را جایگزین روغن قنادی نکنید چون تردی شیرینی را از بین می برد.
  17. برای تهیه شیرینی خشک وقتی در دستور تهیه دمای 180 درجه ذکر شده است شما وقتی از فر گازی استفاده میکنید نیازی به تغییر این دما ندارید ولی اگر از فر برقی استفاده می کنید باید دمای فر را روی 170 درجه تنظیم کنید و اگر از فر برقی دارای فن گردش هوا استفاده می کنید باید دمای فر را روی 160 درجه تنظیم کنید.
  18. در تهیه شیرینی خشک وقتی مواد را آماده کردید قبل از پخت به آن استراحت دهید این کار باعث می شود مواد شیرینی به خوبی ترکیب شوند و در موقع پخت عملکرد بهتری داشته باشند.
  19. وقتی شروع به پخت شیرینی و کیک با یک دستور تهیه خاص می کنید ابتدا از اول تا آخر دستور تهیه را بخوانید و نکات ذکر شده در آن را به خوبی در ذهن بسپارید یا یادداشت کنید.
  20. بهتر است از پودر شکر استفاده کنید و اگر نبود می توانید از شکر دانه ریز استفاده کنید.

 

 

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” نوشیدنی خنک و خوشمزه
شنبه 16 مرداد 1400 ساعت 14:35 | بازدید : 247 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” و یا همان یخ در بهشت هندوانه که گزینه بسیار خوبی برای شب یلدا نیز میباشد را می توانید هم اکنون در سایت نمناک ببینید

مواد لازم برای گرانیتای هندوانه

  • 4 پیمانه :پوره هندوانه ( بدون تخمه )
  • 3/4 پیمانه :لبوی سرخ رنگ ( چغندر پخته و پوست گرفته )
  • آب دو عدد : لیموترش تازه
  • 1/3 پیمانه :  شکر
گرانیتای هندوانه

 طرز تهیه گرانیتای هندوانه

طرز تهیه گرانیتای هندوانه :

پوره هندوانه را با شکر ، لبوی سرخ رنگ  و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس  فلزی  بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.

بعد از یخ زدن مواد ، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید . این کار را مدام ادامه دهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ به صورت پوره در بیاید.بعد گرانیتای آماده شده را در لیوان های مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.

نوشیدنی خنک

نکته ها:

  • به جای استفاده از شکر میتوانید در هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی داخل گرانیتا بریزید.بخاطرطبع  سرد لبو و هندوانه میتوانید از شهد نعنایی با طبیعت گرم استفاده کنید.
  • برای درست کردن شهد نعنایی به جای گلاب میتوانید از عرق نعنا در آب و شکر استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد گرانیتای هندوانه

گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
گرانیتای هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

 

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نکته های لازم در آشپزی و خانه داری برای کدبانوها
شنبه 16 مرداد 1400 ساعت 14:33 | بازدید : 261 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

نکته های آشپزی لازم برای خانم های خانه دار

اگر بانوان خانه دار به رعایت یک سری از نکات آشپزی روی آورند می توانند آشپزی های لذت بخش و همچنین موثرتری را انجام دهند و انرژی هایی که صرف تهیه غذا در آشپزخانه می کنند را به طور نامعلوم هدر ندارد.

نکات آشپزی

رعایت یکسری از نکات آشپزی و همچنین خانه داری بسیار کمک شایانی به خانوم ها در وضعیت بهتر آشپزی و نیز خانه داری منظم خواهد کرد.

 استفاده از آب سبزیجات

1-هنگامی که آب مرغ یا گوشت و سبزیجات شما بیشتر از حد معمول شد آنها را دور نریزید و آن را درون یک قالب یخ قرار دهید و در فریزر بگذارید و هر بار که قصد درست کردن سوپ یا خورشت را دارید می توانید از یک یا چند قالب آن به عنوان گوشت گربه استفاده نمایید.

 اندازه گیری مواد

2-از جمله اساسی ترین نکته های آشپزی اندازه گیری مواد مورد نیاز است از این بابت دقت بفرمایید که برای تهیه خمیر کیک و شیرینی اندازه ها را از قبل آماده نمایید.
 
نکته خانه داری
نکات لازم خانه داری برای خانم های خانه دار

 حین پخت و پز رعایت کنید

3 - هنگامی که مشغول پخت و پز هستید دسته تابه را از خود دور نگه دارید تا از ضربه زدن به آن جلوگیری شود و باعث نشود که مقداری از غذا روی اجاق گاز بریزد.

 یخ زدن ماهی

4-برای از بین بردن مزه یخ زدگی ماهی آن را داخل شیر قرار دهید تا طعم دلپذیری به ماهی شما داده شود و هم تازگی ماهی را به رخ بکشد.

 خارج کردن چربی از خورش ها

5-برای اینکه چربی ها را از غذا خارج کنید زیر خورشت و یا هر ماده غذای دیگر را خاموش کنید و فرصت بدهید که مقداری چربی ها رو بیایند بعد از این اتفاق چند عدد یخ
 را داخل غذای خود قرار دهید تا چربی ها در اطراف آن سفت شود پس از این به سرعت قبل از آب شدن یخ ها آنها را خارج نمایید.

 آسیاب کردن خاک قند

6-بهترین جایگزین برای شکر می تواند خاک قند آسیاب شده باشد.

 کش آمدن پنیر پیتزا

7-با اسپری کردن آب بر روی خمیر پیتزا قبل از گذاشتن آن در داخل فر می توانید از کش آمدن آن لذت ببرید.

 مزه بهتر شیر برنج

8-خیس کردن برنج با شیر می تواند مزه خوشمزه تری را به شیر برنج شما بدهد.
نکات خانه داری
کاربردی ترین نکات خانه داری

سفید تر کردن برنج

9-در داخل ظرف برنج در حال جوش چند قاشق ماست بریزید با اینکار برنج شما سفید تر می شود.

تازگی سوسیس

10 - با فشار دادن انگشت سبابه بر روی سوسیس می توانید تشخیص دهید که سوسیس تازه است یا خیر به این صورت که هنگام فشار دادن اگر جای انگشت شما باقی ماند سوسیس تازه نمی باشد.

 تلخ شدن گیاهان

11- از بین بردن تلخی هر گیاهی با قرار دادن آن گیاه به مدت یک ساعت در آب یخ امکان پذیر خواهد بود.

 نگهداری از کلم بروکلی

12-در نگهداری از سبزیجاتی مانند کلم ها بهتر از آنها را نشسته داخل یخچال قرار دهید و پس از هر بار مصرف اقدام به شستن آنها کنید.

 نگهداری از سیب

13 - مدت نگهداری میوه سیب دو ماه می باشد به این شرط که به آن ضربه نخورد و در جای خنک نگهداری شود.

کیک خشک شده

14-خشک شدن کیک زمانی اتفاق می افتد که سفیده تخم مرغ را به اندازه زیادی زده باشید.
 
آشپزی کدبانو
16 مورد از نکات خانه داری

اضافه کردن هویج برای زخم مرغ

15-با اضافه کردن چند عدد هویج به مرغ می توانید بوی تخم مرغ را از بین ببرید با این کار هم بوی زخم از بین می رود و هم بهترین می گیرد.

شکستن تخم مرغ

16-هنگامی که می خواهید تخم مرغ را بشکنید به هیچ عنوان از لبه ی ظرف استفاده نکنید زیرا با این کار پوسته تخم مرغ وارد غذا می شود اما اگر تخم مرغ را بر روی یک سطح صاف بشکانید  این اتفاق نمی افتد.
  آشپزی تازه عروس ها و نکات خانه داری
 
 

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز تهیه “شربت سکنجبین” سنتی و سریع
شنبه 16 مرداد 1400 ساعت 14:30 | بازدید : 261 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

مواد لازم برای درست کردن شربت سکنجبین

  • نعناع تازه   150 گرم
  • شکر        1 کیلوگرم
  • سرکه       100 گرم
  • آب           2 لیوان
شربت سکنجبین

شربت خنک

طرزتهیه شربت سکنجبین

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود . نعناها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.سرکه را هم کم م اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید و بعد ازسرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد شربت سکنجبین

شربت سکنجبین جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شربت سکنجبین را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

 

 

 

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چاپ پوستر 3 بعدی ارسال به سراسر کشور
سه شنبه 19 فروردين 1395 ساعت 13:28 | بازدید : 604 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سوپ ورمیشل
سه شنبه 25 فروردين 1394 ساعت 14:15 | بازدید : 1186 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

 

آب 10 لیوان 
عصاره مرغ 3 بسته 
هویج 4 عدد 
سیب زمینی 2 عدد 
ذرت 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 
ورمیشل مقدار لازم 
جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم

درون قابلمه 10 لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید اب جوش بیاید ( در صورت تمایل میتوانید بجای اب و عصاره مرغ از 10 لیوان اب مرغ استفاده کنید ).

هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به اب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ، ورمیشل ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و بگذارید سوپ شما بپزد.

پس از اینکه سوپ جا افتاد میتوانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند سپس سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه ابلیمو سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.

بهتر است رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.

برچسب‌ها: سوپ , ورمیشل ,

موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی و شیرینیجات , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کرۀ بادام با شیرۀ افرا
یک شنبه 17 اسفند 1393 ساعت 22:59 | بازدید : 1206 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 کرۀ بادام با شیرۀ افرا (سرشار از امگا 3 و مناسب برای نان صبحانه یا اسنک)
مواد لازم:
2 فنجان مغز بادام
2 قاشق غذاخوری دانۀ کتان
2 قاشق غذاخوری شاهدانه
1 قاشق غذاخوری تخم شربتی
3 قاشق غذاخوری شیرۀ افرا
1 قاشق مرباخوری پودر دارچین
نصف قاشق مرباخوری نمک
1.5 قاشق مرباخوری عصارۀ وانیل

روش تهیه:
1- فر را با درجۀ 300 درجۀ فارنهایت (150 درجۀ سلسیوس) گرم کنید.
2- مغزهای بادام، تخم شربتی، شاهدانه و بذر کتان را با هم مخلوط کنید و روی یک کاغذ مخصوص شیرینی پزی بریزید و برای نیم ساعت در فر قرار دهید. در این بین مغزها را چند بار زیر و رو کنید تا نسوزند.
3- مغزها را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه خنک شدن، داخل غذاساز بریزید و 10 دقیقه پوره کنید. هر از چند گاهی ماشین غذاساز را خاموش کنید و قسمتهایی از خمیر را که به دیواره ها چسبیده است به داخل ظرف بریزید. بعد از 10 دقیقه، خمیر باید کاملاً آبکی باشد.
4- وانیل، نمک و دارچین را اضافه کنید و دوباره پوره کنید.
5- اگر از کرۀ بادام با تکه های بادام خوشتان می آید، در پایان چند عدد بادام به خمیر اضافه کنید و اجازه دهید ماشین غذاساز بادامها را خرد کند و سپس ماشین غذاساز را خاموش کنید.
6- کرۀ بادام را داخل ظرف دردار بریزید و کم کم مصرف کنید.

 


موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی و شیرینیجات , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


پستوی گردو-ریحان
یک شنبه 17 اسفند 1393 ساعت 22:57 | بازدید : 966 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 پستوی گردو-ریحان:

مواد لازم برای 8 نفر:
6 حبۀ سیر (با پوست)
نصف فنجان مغز گردو
4 فنجان برگ ریحان پاک و شسته و آبکشی شده
2 فنجان جعفری پاک و شسته و آبکشی شده
1 فنجان روغن زیتون
نمک و فلفل

روش تهیه:
1- سیرها را بدون کندن پوست 5 دقیقه در یک تابۀ کوچک تفت دهید تا روی پوست آنها لکه های قهوه ای ظاهر شود سپس در یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
2- گردوها را در تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. دقیقه ای یک بار هم بزنید.
3- تمام مواد را در ماشین غذاساز بریزید و خوب پوره کنید.
4- پوست سیرها را بکنید.
5- این پستو را میتوان به عنوان سس روی پاستا ریخت (500 گرم پاستا را مطابق دستور کارخانۀ سازنده بپزید و سس را روی آن بریزید) و یا به عنوان سس ساندویچها و یا حتی سوپهای مختلف استفاده کرد.

 


موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی و شیرینیجات , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


گلوله های انرژی
یک شنبه 17 اسفند 1393 ساعت 21:3 | بازدید : 849 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 گلوله های انرژی (یک دسر خام خیلی خوشمزه)



مواد لازم برای حدود 20 عدد 
20 عدد خرما (حدود 160 گرم)
1 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری تخم کتان
نصف فنجان مغز بادام
یک چهارم فنجان مغز فندق
1 تا 2 قاشق آب
مقدار جزئی نمک
کنجد یا پودر نارگیل یا دارچین (بر حسب سلیقه)
روش تهیه:
1- مغزهای بادام و فندق را در غذاساز بریزید و کاملاً خرد کنید و در ظرفی بریزید.
2- خرما، وانیل، تخم کتان، نمک و پودر کاکائو را داخل ماشین غذاساز بریزید و کاملاً پوره کنید. اگر خمیر خیلی خشک است یک یا دو قاشق آب هم اضافه کنید و دوباره پوره کنید.
3- مواد پوره شده را به مغزهای بادام و فندق اضافه کنید و با دست کاملاً مخلوط کنید.
4- از خمیر به دست آمده گلوله های کوچک درست کنید و در همان لحظه در کنجد یا پودر نارگیل یا دارچین بغلتانید و در ظرف قرار دهید.

به جای مغز بادام و فندق میتوانید از مغز تخم آفتابگردان یا مغزهای دیگر استفاده کنید.


موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی و شیرینیجات , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1239
بازدید دیروز : 791
بازدید هفته : 1239
بازدید ماه : 32993
بازدید کل : 375751
تعداد مطالب : 911
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 911
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 15

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1239
:: باردید دیروز : 791
:: بازدید هفته : 1239
:: بازدید ماه : 32993
:: بازدید سال : 64259
:: بازدید کلی : 375751